Kövess minket!
  
     

Milyen esetekben érdemes kamiont bérelni?

Milyen esetekben érdemes kamiont bérelni?
2014, január 3.

Nagyobb mennyiségű rakomány szállítása esetén a legegyszerűbb megoldás a kamion. Számos olyan nagy áruforgalommal rendelkező, vagy szállítmányozó cég létezik, melynek hatékony működése érdekében elengedhetetlen egy kamion, adott esetben több kamion rendszeres használata. Ezek a cégek általában rendelkeznek saját járművekkel erre a célra.

Azonban abban az esetben, ha csupán egy-egy alkalommal van szükség kamionra, nem érdemes megvásárolni a járművet, sokkal egyszerűbb megoldás a kamionbérlés. A kamionbérlés legnagyobb előnye, hogy rendkívül költséghatékony.

A kisebb cégek esetében gyakran előfordulhat, hogy csak bizonyos időközönként van szükség nagyobb rakomány szállítására, ezért nem érné meg befektetni egy saját tulajdonú kamionba. Ugyanakkor a magánszemélyek életében is adódhatnak olyan helyzetek, amikor akkora mennyiségű, vagy méretű tárgyat kell szállítani, amelyre nem alkalmas a saját személygépjármű, de még kisteherautó sem. A legkézenfekvőbb ilyen eset a költözés, mely során rengeteg bútort, személyes tárgyat kell egyik pontból a másikba eljuttatni.

A kamionbérlés rendkívül praktikus megoldást nyújt, amennyiben csak néhány alkalommal van szükség egy nagyobb járműre, azonban ha rendszeresen nagy mennyiségű árut kell szállítani, érdemes inkább megvásárolni a kamiont.

Címkék:

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kamionberles.com.3
Hűtő kamionok

A kamionok nagyobb mennyiségű áruk szállítására vannak tervezve, vannak azonban olyan tényezők, melyek szükségessé teszik a speciális kialakítású, adott feltételeket...

Close