Kövess minket!
  
     

Hűtő kamionok

Hűtő kamionok
2014, január 3.

A kamionok nagyobb mennyiségű áruk szállítására vannak tervezve, vannak azonban olyan tényezők, melyek szükségessé teszik a speciális kialakítású, adott feltételeket biztosító járműveket is. Ebbe a kategóriába tartoznak a hűtő kamionok.

Rengeteg cégnek, például élelmiszer-forgalmazó vállalkozásoknak, áruházaknak, vendéglátó ipari egységeknek szüksége van olyan járműre, melynek kialakítása hűtött, fagyasztott áruk szállítására van specializálva. Az ilyen esetekben azonban mindig nagy mennyiségekről beszélünk, így kétségtelenül kamiont igényel a szállítás. A hűtő kamionok esetében lehetőség nyílik olyan áruk szállítására is, amelyek a hosszú, akár határokon átívelő utak során könnyen megromolhatnak, fagyasztott termékek esetén megolvadhatnak.

A hatóságok komolyan ellenőrzik az élelmiszerek minőségével kapcsolatban felmerülő sarkalatos kérdéseket. Ennek következtében szállítás során is oda kell figyelni az áruk állapotára, hűtő kamiont kell alkalmazni, még hűvös időben is.  Különös figyelmet kell fordítani a nyári hőségben zajló szállításra, lehetőség szerint érdemes olyan hűtő kamiont bérelni, amely akkor is hidegen tartja a szállítmányt, amikor a motor nincs járatva.  

Az élelmiszerek minőségének megőrzését tekintve érdemes mindig a biztos utat választani, ezért az illetékes cégeknek fokozottan ajánlott hűtő kamiont bérelni, vagy vásárolni. 

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kamionberles.com.2
Mire érdemes figyelni használt kamion vásárlásakor?

Egy jármű vásárlásakor a legfontosabb szempont a biztonság. Különösképpen igaz ez a kamionokra, hiszen a nagy méret és a hosszú...

Close